Babington House, Somerset

The main contractor at Babington House approached Valley to work with them on the Cowshed refurbishment. Part of the prestigious Soho House Group, Babington House is a members club and hotel in Somerset offering luxury retreats, spa weekends, weddings and functions so we knew that the design had to be of the highest quality.

Part of the project was to create a new entrance cafe to Cowshed Active as well as a redesigned and re configured entrance to the sauna and steam room areas with folding designed doors leading to the swimming pool areas.

The Soho House Group purchased an old French barn, dismantled it and shipped all the elements to Babington House. Valley of Bath then constructed and cladded all the walls and cafe area using the reclaimed materials. We then built, using European oak, three, 4 metre wide door sets and a matching bar window. All the work was installed by us and finished to a very high standard.

Babington House